Velkommen til Modelbanen Litra.dk

På hjemmesiden vil der være beskrivelser over de konstruktioner, jeg har fremstillet til min modelbane. Jeg har tilstræbt så meget som muligt af elektronik og elektronisk tilbehør til modelbanen skulle være hjemmebygget. Årsagen er hovedsagelig, jeg synes det er interesant og tilfredsstillende, at kunne bygge selv. Samtidig er det normalt noget billigere end at anskaffe færdige fabriksfremstillede konstruktioner. Jeg har noget erfaring med elektronik og data, da jeg har undervist på elafdelig, teknisk skole.

I menuen til venstre kan ses, hvilke emner der indtil videre er med på hjemmesiden. Der vil, hvis alt går efter planen, blive udvidet med flere emner.

Jeg har forsøgt at beskrive de forskellige konstruktioner, således det skulle være mulig, du skulle kunne bruge dem til selv at bygge de forskellige konstruktioner. Dog kræver det, du har lidt kendskab til elektronik. Er du intereseret i at bygge noget selv, kan jeg tilbyde print og programmerede PIC til konstruktionerne. Du er også altid velkommen til at kontakte mig på mail, hvis du har spørgsmål. Klik på kurverten under menuen.

Haakon Hansen