Nyheder

11-01-2021

Ny dekoder 630 med 10 udgange

Denne dekoder er med 10 udgange og kan fx. anvendes til 5 stk signaler med 2 lamper. Der er fade på tænd og sluk. Se under Dekodersystemer.

07-11-2020

MP3 Player med dekoder

På de fleste danske stationer findes der forskellige højttalerinformationer til de rejsende. Disse informationer bør også være til stede på vore modelbaner. Her er en konstruktion, der kan anvendes til dette. Det er en afspiller til MP3 filer. På nettet kan hentes forskellige lyde: www.toglyde.dk. Lydene gemmes på et micro SD kort og derefter isættes MP3 afspilleren. Via indbygget dekoder kan der vælges 4 forskellige lyde. 

Se under Diverse.

04-11-2020

Mål hastigheden på lokomotiver og tog

En Arduino Nano, et OLED display og 2 stk. IR detektorer anvendes til en konstruktion, der på en nem og simpel måde måler hastigheden på tog i korrekt skala. Kan måle i flere forskellige skala. (HO, TT, N). Kan vise både km/t og Miles/t.

Se under Diverse.

25-6-2020

Lyn og torden

En Arduino Nano, en MP3 Player, en 12V DC koldhvid LED spot og/eller en koldhvid LED strip, en højttaler fra en PC samt en 12V DC strømforsyning samlet på den rigtige måde giver tordenvejr med lyn og bulder på modelbanen.

Tordenvejret kan "startes" med trykknap og fra fx din Intellibox, da tordenvejrsmodulet har indbygget dekoder til DCC digitalt system. Derfor kan den også anvendes sammen med fx. WinDigipet.

Se under Diverse.

20-11-2019

Reklameskilt

Få et reklameskilt til perronen. Skiltet indeholder flere reklamebilleder efter eget valg og skifter efter eget valg af tid. Se under Diverse.

11-11-2019

Målevogn

Ved anvendelse af WindigPet PC program er det muligt at have såkaldte intelligente stop ved fx stationer. For at få det, er det nødvendigt at angive de enkelte sektioners længde. Målevognen er fremstillet for at kunne udføre målingerne af sektionernes længde, særlig ved skjulte sektioner.

Målevognen kan måle aktuel hastighed i skala H0 og strækninger i cm. Målevognen har ikke indbygget display, men sender alle data til en modtager med display. Derved er det mulig at få alle måleoplysningerne fra såvel synlige som skjulte spor. Fra modtageren kan strækningsmålingen resettes. Alle målinger bliver beregnet i målevognen, og det er resultaterne af disse beregninger, der sendes til modtageren.

Hent beskrivelse her.

09-11-2019

Der er en revideret udgave af HSI-S88/S88 tilbagemeldingssystem. Selve HSI-S88 delen er sammenbygget med optokobler og booster til S88 bussen. Desuden er begge udgange, venstre og højre med. Der er også mulig frit at vælge, om forbindelserne skal være med ledning og skrueforbindelse eller RJ45 net kabler. Printene er tegnet om og blevet fremstillet i Kina.

07-06-2015

Der er rettelser og opdatering af Märklin/Fleischmann drejeskive

06-03-2015

Dekoder til 4 stk. servo med polariseringsrelæ og med mulighed for tilbagemelding om sporskiftes stilling via S88 bussen. Under "Servo og dekodere"