Hjem > Styring af banen

Windigipet

 

Styring af banen

Banen er digital. Jeg anvender en Intellibox. Flere forsøg på at fremstille eget PC program i bl.a. Pascal og Visual Basic6 har bevirket, at jeg har valgt et færdigt PC program til banen.

Win Digipet 2009 er anskaffet i den tyske version. Det er en meget stor opgave, jeg har givet mig selv. Der medfølger en tysksproget manual på ca. 500 sider, og mit tyskkendskab er noget svagt. Derfor har jeg valgt at oversætte manualen til dansk, både for at få et bedre kendskab til programmet og dets egenskaber, men også for at kunne hjælpe andre i brugen af programmet.

De første sider er oversat. Det er de afsnit, der hjælper brugeren med at komme "Hurtig i gang", siderne fra side 20 til 44 i manualen.

Siderne 208 - 282 om togveje (også kaldet sporveje) er nu tilgængelig i dansk oversætning. Der er dog enkelte afsnit, der ikke er oversat. Er der fejl eller andre bemærkninger til oversættelsen, vil jeg være taknemmelig for en tilbagemelding, så der kan rettes i oversættelsen.

Siderne 283 - 305 om tureditoren er nu klar i dansk oversættelse. Tureditoren anvendes til at "samle" flere togveje til en samlet tur/rute. 

Siderne 306 - 353 om profileditoren er nu klar med dansk oversættelse.

Jeg vil, håber jeg, efterhånden oversætte manualen og gemme den her på hjemmesiden i afsnittet: Download filer.

Hent afsnittene her:

"Hurtig i gang"

"Togveje"

"Tureditor"

"Profileditor"

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login